Hop til indholdet

Partnerskabet

Riderute Sydfyn er etableret i et frugtbart samarbejde mellem fem sydfynske lodsejere: Holstenshuus, Steensgaard,  Brahetrolleborg, BikubenFonden og Naturstyrelsen Fyn  samt Faaborg-Midtfyn Kommune og Naturturisme I/S. Samarbejdet har med deltagelse af en række andre lodsejere givet mulighed for at skabe et stort sammenhængende net af rideruter.

Samarbejdet er formaliseret i et partnerskab, hvor Faaborg-Midtfyn Kommune og Naturturisme I/S deltager i projektperioden til udgangen af 2016. Herefter vurderes, om partnerskabet skal videreføres eller udelukkende bestå af de involverede lodsejere.

Partnerskabet har indtil nu forestået etableringen af rideruten og opbygningen af hjemmesiden. Fremover skal det stå for markedsføring og  løbende udvikling af projektet.

Indtægterne ved salg af ridekort skal bruges til vedligeholdelse af rideuten, opdatering af hjemmesiden og udvikling af nye tilbud til rideinteresserede.

Etableringen af Riderute Sydfyn er støttet økonomisk at Faaborg-Midtfyn Kommune, LAG-Faaborg, Friluftsrådet og Naturturisme I/S.