Hop til indholdet

Tidselkroggaard

Tidselkroggaard er meget smukt beliggende nær Svanninge Bakker og ca. 1 km fra den vestlige del af Riderute Sydfyn. Adgangen til og fra rideruten foregår via små asfaltveje. Vi ligger lige op til Naturstyrelsens arealer. Vores ridegæster bruger os som et stop på Riderute Sydfyn – eller som et fast udgangspunkt for ophold over flere dage i kombination med dagsture i nærområdet. Bil og hestetrailer kan parkeres i vores store gårdsplads. Vi tilbyder bagagetransport til andre høhoteller.

Høhotellet består af 3 græsfolde af varierende størrelse. Medbring selv hegn til yderligere afgrænsning af græsfoldene. Der er ikke mulighed for opstaldning. Medbring midler mod fluer i sommerperioden.

Der er forskellige muligheder for indkvartering – alt efter ønsker og behov. Der er året rundt mulighed for indkvartering i en mindre ferielejlighed med 4 sovepladser. Er man til det mere enkle – så er der fra forår til efterår mulighed for indkvartering i en lille hytte, i en shelter eller i medbragt telt. Vores sted er bedst egnet til mindre grupper.

Se mere om vores sted og dine muligheder for ophold hos os på www.tidselkroggaard.dk

Lisbeth Østergaard og Lars Erlandsen Brun
Nørremarken 7
5600 Faaborg
T: 60 19 85 50 og 27 82 85 07
M: lars@tidselkroggaard.dk
www.tidselkroggaard.dk