Hop til indholdet

Handelsbetingelser

Du skal være fyldt 18 år for at købe ridekort online. Hvis du er under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.

Fortrydelsesret

Årsridekort refunderes ikke og købet kan ikke fortrydes, jfr forbrugerlovens kapitel 4.

Ridekort

Et ridekort er gyldigt som bevis for betaling for brug af Riderute Sydfyn i den periode, der er angivet på kortet. Ridekortet SKAL medbringes på turen og forevises på anmodning. Kortet er personligt og kan IKKE overdrages til andre personer.

Ved køb af årskort modtages en kvittering, der skal printes almindeligt hvidt A4 papir og medbringes ved ridning på ruten. Efter ca 1 uge fremsendes et årskort i kreditkort størrelse, der skal medbringes i stedet for papirudgaven.

Dagskort skal være printet på almindeligt hvidt papir inden turen på ruten og skal medbringes. Du har ansvaret for eventuelt misbrug af ridekortet, så tag de nødvendige forholdsregler. Riderute Sydfyn påtager sig ikke ansvar for print fejl eller efterfølgende prisændringer.

Levering

Ridekortet til Riderute Sydfyn vil blive sendt til den oplyste e-mail adresse kort tid efter vi har modtaget din ordre – normalt inden for 10 minutter. Riderute Sydfyn påtager sig ikke ansvar for forsinkelser i levering, som skyldes tekniske problemer. Der beregnes ingen gebyrer.

Betaling og sikkerhed

Betaling kan foretages med MobilePay, Dankort, VISA/Dankort, Mastercard, VISA, VISA Elektron, Maestro, JCB.

Kreditkort transaktioner sker på en separat sikret server med fuld kryptering af alle kreditkort oplysninger. Riderute Sydfyn samarbejder med Epay for at opretholde en sikker betalingsløsning. Denne løsning opfylder alle PBS krav for sikre betalingsløsninger. Dine kreditkort oplysninger vil ikke blive gjort tilgængelige for andre virksomheder eller organisationer.

Når du betaler med kreditkort, kan der gå op til 14 dage (2 uger) fra du køber ridekortet online, til betalingen hæves på dit kreditkort.

Gebyrer

På ovenstående kort og mobile betalingsløsninger betaler Riderute Sydfyn et gebyr til kortindløser for at formidle transaktionerne. På alle udenlandske kort viderefaktureres dette gebyr til kortholder.

Der betales ikke gebyr for Dankort betalinger

Personlige oplysninger

I forbindelse med køb af ridekort gemmer vores system de oplysninger om navn, adresse, telefon og emailadresse, som du indtaster i forbindelse med købet. Oplysningerne gemmes i vores database og benyttes kun af virksomheden Riderute Sydfyn til interne salgsstatistikker. Der sker ikke nogen videregivelse til tredje part.

Personoplysningerne gemmes sikker form i 3 år, hvorefter de slettes. Såfremt du ønsker at få oplysningerne slettet før eller ønsker at se, hvilke data, vi har gemt om dig, skal du henvende dig på nedenstående adresse.

For at kunne genkende dine oplysninger ved dit næste besøg på vores hjemmeside, placeres en ’cookie’ på din computer. Denne ’cookie’ bruges også til at følge din indkøbskurv og til statistiske formål. Disse data bruges ikke til andre formål og videregives ikke til tredjepart.

Du handler med:

Riderute Sydfyn, Faaborg Midtfyn I/S
C/O Holstenshuus
Slotsalleen 9
5600 Faaborg
Cvr nr 33 92 43 21

Kontakt os

Eventuelle spørgsmål eller klager vedrørende dit køb af ridekort kan stiles til:
E-mail: post@holstenshuus.dk
Tlf.: +45 62 61 03 11